Araç Giydirme İstanbul
Araç giydirme; açık hava reklamcılığının reklam hedefine ulaşması bakımından en önemli mecralardan biridir. Araç giydirme işlemi araçların görsel açıdan kaplanması işlemidir. Firmanızın logosu, ürün görseliniz tasarımcılarımız tarafından özel olarak hazırlanır. Araç giydirme işlemi aracın üzerine bölgesel veya komple olarak uygulanabilir. Reklamcılık alanında araç giydirme işlemleri diğer reklam ürünlerine göre daha fazla kişiye ulaşmaktadır. Araç giydirme İstanbul ve tüm ilçelerine firmamız tarafından hizmet verilmektedir. 

Araç Giydirme Uygulamasının Avantajları
Araç giydirme işlemleri en uygun fiyat avantajları ile baskı Hizmetinde. Araç giydirme işleminin avantajları nelerdir;
* Araç hareket halindeyken firmanızın reklamları her alanda sergilenir
* Reklam maliyetlerini uzun süreli olarak en minimuma indirebilirsiniz
* Aracınızın görüntüsü değişmiş olur
* Araç giydirme folyo kaplama olduğundan dolayı aracınız korunur

Araç giydirme işlemi aracınız nereye giderse gitsin insanlar tarafından markanız bilinir olacağından daha fazla hedef kitleye erişmiş olursunuz. Üstelik araç durur vaziyette dahi reklamlarınız görünür olacaktır.
Araç Giydirme İşlemleri Nasıl Yapılır?
Öncelikle araç giydirme yapılacak aracın ölçüleri alınır. Ölçü alma işlemi tamamlandıktan sonra fotoğraflar çekilerek dijital ortama aktarılma yapılır.
Ölçülendirme işlemi dijital ortamda tamamlanır. Müşteri ile yapılan görüşmeler sonucunda onay alınır. Giydirme yapılacak araca cast folyo yapılır ve işlem tamamlandıktan sonra müşteriye teslim edilir. 


Araç Giydirme
Published:

Araç Giydirme

Published:

Creative Fields