Concept | De Trouw

Briefing: breng de krant weer binnen de top-awareness van de lezersgroep. Actualisering van de ‘boodschap' (identiteit) van de krant, alsmede van de communicatie is daarbij uitgangspunt.
 
Als projectgroep hebben wij de krant "De Trouw" aangewezen gekregen. Hiervoor hebben we allereerst een onderzoek uitgevoerd en een Debrief geschreven, waardoor we meer informatie over de identiteit van de Trouw ontvingen. "Waar staan ze voor ?" en "wat voor krant is het? " zijn vragen waarop wij de antwoorden hebben gezocht. Uiteindelijk vanuit een van mijn ideeën een concept bedacht en ontwikkeld wat de krant meer inhoud zou geven. Mensen die niet bekend zijn met de Trouw krijgen een zeer goed beeld wat zij hiervan moeten verwachten.
   
"Wij verdiepen ons, en verbreden uw visie, om uw kennis te verrijken"
 
 
Voor de Nederlandse (gereformeerde) krant; de Trouw, heb ik een concept bedacht. Hiervoor heb ik allereerst onderzoek gedaan naar de krant met zijn uitgesproken missie en visie. Dit concept spitst zich op de doelgroep die nog niet veel van de krant af weet. Daarbij geeft het nog is een 'bevestiging' wat voor een 'mooie' en 'waardevolle' krant de Trouw is voor de huidige lezersgroep.
Commercial - De Trouw
Published:

Commercial - De Trouw

"breng de krant weer binnen de top-awareness van de lezersgroep en acutaliseer de boodschap"

Published: