Kari Sabine Malmin's profile

Tekst • Hva er ingenting?

Ingenting er det som er i glasset når du har drukket opp melka. Det er når festen er slutt, når alle har gått, når bandet har sluttet å spille. Ingenting er det du ser når du har skrudd av lyset, det er vinden i trærne, ingenting er natten når alle sover og bare du er våken. Ingenting er innholdet i en rund ballong, det er matboksen når du har spist opp.
 
Ingenting er når hun ikke svarer deg, det er det blikket som du vet betyr noe. Ingenting er det du har gjort når du har surfet på nettet istedet for å lese. Det er noe vi forstår når vi snakker med noen på et fremmed språk, det er duften på kjøkkenet før bollene er stekt. Ingenting er når det bare er dårlige programmer på tv, eller det du sier når du gjør noen en stor tjeneste: «Ingenting å takke for».
 
Ingenting er når du ser utover en horisont, det er når du tenker på noe du ikke vil si, ingenting er avstanden når du sitter tett inntil noen og lener hodet på skulderen. Det er stillheten som betyr alt. Ingenting er kusina til tomt men søstera til noe, som kan være et eller annet ganske fint og spennende, i grunn.
 
Ingenting er det som er høyere enn Mount Everest, det er avstanden mellom planetene i solsystemet, og det er alt det vi ikke kan forestille oss.
Tekst • Hva er ingenting?
Published:

Tekst • Hva er ingenting?

Hva er ingenting?

Published:

Creative Fields