TM Solutions - rekruttering af salgspersonale
TM Solutions er et telemarketings bureau, der er stiftet i 2020. De er fordelt på 4 forskellige lokationer i Danmark med mere end 60 fuld- og deltidsmedarbejdere. Deres formål er, at gøre telemarketing til en karrierevej indenfor salgsbranchen, hvor de igennem deres interne uddannelsesprogram ’KARRIEREMODELLEN’ vil skabe de næste genrationer af topsælgere i Danmark. 

Udfordringen
Branchen for salgskonsulenter er hård. Der er kamp om de dygtige sælgere, og den udfordring kunne mærkes på TMS' 4 afdelinger i de største byer i Danmark. Der lå derfor en konstant udfordring i at finde kvalificeret salgskonsulenter til de forskellige kontorer. Salgskonsulenterne er den primære motor i TMS' virksomhed og derfor var de nødt til at have et konstant flow af ansøgere.

Løsningen
Vi har været TMS' faste rekrutteringspartner, og vi sørge hver måned for, at TMS har et konstant flow af ansøgere. Den primære kanal vi anvender for at indhente ansøgere er Facebook og Instagram. Her har vi som rekrutteringsbureau en stor fordel i forhold til konkurrerende virksomheder. 

Når vi laver markedsføring via sociale medier, kan vi bruge vores store datasæt, som gør, at vi effektivt kan målrette vores annoncer til relevante kandidater. På denne måde, kan vi finde kvalificerede ansøgere i en ellers hård branche. 

Hvad siger TM Solutions?
"Workscout har fast stået for vores rekruttering i mange år. Via deres annoncering på de sociale medier har vi oplevet en høj volumen af ansøgninger måned efter måned! Det er på trods af, at vi befinder os i en branche, hvor der er hård konkurrence om medarbejderne." 

"Vi er utrolig glade for deres indsats og ser frem i mod et endnu længere samarbejde med Workscout!" - Mathias Esberg, CEO
TMS
Published:

TMS

Published:

Creative Fields